Cina Plastics (Yuyao) Internasional Expo 2018 & The 20 TH Cina Plastics Expo

URANG SUNDA

Puseur paméran: Yuyao International Convention & Center Pameran

Jumlah Booth: 4026

Tanggal: Nov. 7 th -10 th , 2018

Kita Hayu jeung didatangan kami on stand urang di Aula 4, nangtung 026.


waktos pos: Nov-10-2018